از کاربردهای پلیمر در صنایع ساختمانی میتوان به پوشش بتن، روکش ضد آب، مخازن نگهداری و لولههای آب اشاره کرد که با استفاده از این نوع پلیمر ساخته میشود. همچنین نمونه دیگری از پلیمر چون پلی وینیل کلراید یا پی وی سی، با وزن سبک و مقاومت مکانیکی بالا گزینهای مناسب برای ساخت درب و پنجره شناخته میشود. همچنین از پلیمرها میتوان در صنعت تاسیسات ساختمان مثل لولهها، شیرآلات و ... استفاد نمود.
پلیمرها، یک ماده همه کاره هستند که میتوانند برای برآوردن نیازهای خاص طراحی شوند و آنها را به یک ماده ایدهآل برای استفاده در برنامههای الکترونیکی تبدیل میکند. پلیمرها در قطعات الکترونیکی مختلف مانند برد مدارها، اتصالات، عایقها، خازنها و بسیاری از قطعات دیگر استفاده میشوند.
پلیمرها در صنعت لوازم التحریر استفاده میشوند به دلیل ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی مانند انعطافپذیری، مقاومت، و وزن سبک برخی از مواد مانند پلیاتیلن، پلیپروپیلن، و پلیستیرون به عنوان مثال، برای ساخت قلم، دفتر، و دیگر لوازم التحریر استفاده میشوند.
طی چند سال اخیر، کاربرد مواد پلیمری در صنعت خودروسازی (پلاستیکها) به طور فزایندهای افزایش یافته است. استفاده از این مواد در بخشهای مختلف خودرو به جای قطعات سنتی، از یک سو، علاوه بر کاهش وزن خودرو، افزایش فوق العاده زیبایی، استحکام بالای قطعات، همچنین هزینههای تولید قطعات مختلف به شدت کاهش یافته است.
در گروه فیلم های پلیمری رایج میتوان به پلی اتیلن (PE) ، پلی پروپیلن (PP) ، پلی استایرن (PS) ، پلی اتیلن ترفتالات (PET) ، پلی آمید (PA) ، اتیلن وینیل استات (EVA) ، پلی وینیل کلراید (PVC) اشاره کرد که در بین فیلم های مذکور پلی الفین ها (پلی اتیلن و پلی پروپیلن) بیشترین مصرف را دارا هستند. چسبهای هات ملت در صنعت بسته بندی نیز بسیار کاربرد دارند.
در صنعت آرایشی و بهداشتی، پلیمرها کاربردهای متعددی دارند. برخی از کاربردهای اصلی شامل استفاده در فرمولاسیونهای کرم و لوسیونها به عنوان افزودنیهای رقیقکننده و روانکننده، در تهیه ژلها و محصولات گریسی، به منظور بهبود استحکام و ثبات فرمولاسیون، و همچنین در تهیه محصولات مراقبت از پوست و موی مصنوعی […]
در صنعت لوازم خانگی، ترکیبات پلیمری اغلب برای افزایش خواص پلیمر پایه و متناسب کردن آن با کاربردهای خاص استفاده می شود.